Je denk wellicht; ‘ik spreek Engels, ik kan zelf ook wel mijn tekst vertalen’, dat kan je doen. Alleen als je wilt dat het op een professionele manier wordt gedaan kun je dit beter overlaten aan een vertaler die werkt voor een vertaalbureau. Zij hebben specialisten in dienst die nodig zijn voor een professionele vertaling. Die specialisten zijn vaak Native vertalers, die naar hun moedertaal vertalen. Dit is van groot belang, want hierdoor spreken ze de doeltaal vloeiend! Alleen native vertalers begrijpen de doeltaal namelijk tot in de puntjes! Ook gezegdes, uitdrukkingen, associaties en connotaties kunnen nooit zó nauwkeurig door een vertaalmachine of door jezelf worden omgezet. Vooral bij technische en juridische teksten is het belangrijk dat een vertaler de taal perfect beheerst. Een klein foutje kan al grote gevolgen hebben. Bij JK Translate werken hoogopgeleide experts die de vaktermen kennen en zo eventuele schade kunnen voorkomen.

JK Translate

JK Translate kan jou dus helpen! Afhankelijk van de wensen en behoeften die je hebt, beginnen ze direct met werken en halen ze altijd de afgesproken deadlines! Ze zijn flexibel met situaties en termijnen, ook wanneer jij deze wilt veranderen. Daarnaast kan je ze ook heel vaak bereiken, zo kan je ze niet alleen tijdens normale kantoortijden bereiken maar ook ’s avonds en in het weekend! JK Translate is wereldwijd actief en zorgt voor vertalingen van hoge kwaliteit. JK Translate is anders dan andere vertaalbureaus, omdat ze de communicatie met klanten kort houden. Hierdoor kunnen onduidelijkheden of fouten direct hersteld worden. Daarnaast geven ze om de vertalers die ze in dienst hebben en kennen ze deze ook écht. Omdat ze al jaren werkzaam zijn binnen de vertaalwereld, hebben ze extreem veel ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor weet jij ook zeker dat je aan het juiste adres bent. Wil je een vertaling binnen een week af hebben? Geen probleem! Heb je een grote tekst die vertaald moet worden? Klaar!

Vertaler Engels

Ben je als bedrijf of particulier op zoek naar een Engelse vertaler? JK Translate heeft meerdere Engelse vertalers in dienst dus zij kunnen je altijd helpen! Op zakelijk gebied kan je vertalen op commercieel gebied, arbeidscontracten, financiële vertalingen, artikelen, juridische vertalingen, medische vertalingen, gebruiksaanwijzingen, technische vertalingen en websites. Genoeg keuze dus! Voor particulieren vertalen ze Cv’s, diploma’s, documenten, geboorteaktes en rijbewijzen. Zo kan je de bovengenoemde teksten in meer dan 15 talen laten vertalen. De kwaliteit van de teksten is standaard gegarandeerd én ook nog eens snel aangeleverd. Daarnaast laat een JK Translate de teksten nalezen door een tweede lezer. Verkeerde interpretaties of andere fouten worden gelijk aangepast wanneer deze voorkomen. Als laatste heeft een vertaalbureau affiniteit met een bepaalde doelgroep en dat is altijd goed voor een vertaling. Wanneer je een tekst van een hip kledingmerk moet laten vertalen, kan een vertaalbureau hier een jongere vertaler aan linken zodat de vertaling/tekst in de juiste toon wordt geschreven en gelezen. Aarzel dus niet om een vertaalbureau in te schakelen en als je een goed vertaalbureau wilt klop dan aan bij JK Translate!